Ik ben in te huren als host, comedian, openbaar en ceremonieel spreker en als  'expert' op uw bedrijfsevent. Tevens verzorg ik huwelijksvoltrekkingen, partnerschapsregistraties en ceremoniële huwelijken als gecertificeerd zelfstandig trouwambtenaar.

Host/dagvoorzitter, het voorzitten/leiden van uw event.

Openbaar en ceremonieel spreker, over tal van onderwerpsgebieden met een nadruk op buiten de kaders denken, zingeving en de schoonheid van imperfectie. Ceremonieel spreker voor o.a. herdenkingen en vieringen als uitvaart en bruiloften.

'Expert'/ Fake Speech, als expert binnen elk vakgebied kom ik naar jullie event en zet met een gefingeerd verhaal de zaal op zijn kop en de mensen aan het denken. Ik ben in te vliegen als 'Trendwatcher', 'Visualiser' en 'Zingever' maar ook als een, op uw event, toegesneden karakter. Optioneel is deze lezing aan te vullen met een op maat gesneden visuele presentatie.

Trouwambtenaar, voor een van leukste momenten uit je leven ben ik in te huren als zelfstandig trouwambtenaar. Naast het officiële gedeelte een prachtig verhaal binnen een ceremoniële ruimte.

Stand up Funeral,  ja geen grap, naar aanleiding van een gesprek met de persoon in kwestie of nabestaanden een grafrede met een twist. Een lach en een traan maar bovenal een lach.

Voor tarieven en mogelijkheden bericht mij onder 'contact'.

 

 

 

 

 

 

 

 

'Sebe is iemand die met zijn unieke humor dingen naar een hoger plan kan tillen.' 

 

Nynke Vos

'Sebe is een makkelijke prater, grappig bovendien en invoelend en meelevend. Iemand die prima een gesprek of debat kan aanjagen op een evenement.'   

 

Henk Willem Smits

'Echt super hoor, nou ja ik ben ook

met hem getrouwd.' 

 

Willeke Colenbrander

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now